Coloured Sky - maak kennis met Edwin Bisschop

In tegenstelling tot veel jongens die van jongs af aan al weten dat ze vlieger willen worden, wist ik vroeger helemaal niet wat ik wilde worden. Toen ik ongeveer 28 jaar was leek het mij wel leuk om te leren vliegen en het was toen financieel ook mogelijk. Ik heb mijn PPL (sportvliegbrevet) gehaal bij vliegclub Seppe in 1994. Vliegen vond ik zo leuk om te doen dat ik dit wel iedere dag zou willen doen; uiteindelijk heb ik in 2000 mijn CPL/IR (beroepsvliegbrevet) gehaald en in 2003 mijn meermotorige rating.
In mijn geval vereiste dit een sterk doorzettingsvermogen, keuzes maken, consequenties dragen, het overwinnen van financi\EBle barri\E8res en de steun van mijn vriendin.
Van 2001 tot halverwege 2006 heb ik voornamelijk in het zomerseizoen gevlogen in de kleine luchtvaart en heb rondvluchten, reclamesleepvluchten, para-, ferry- en fotovluchten uitgevoerd.

Na verschillende opgedane ervaringen heb ik in 2007 mijn eigen vliegbedrijf opgericht: Coloured Sky.
Coloured Sky waar veiligheid, een goede prijs-kwaliteit verhouding en een persoonlijke, ontspannen sfeer voorop staat. Welkom aan boord!

Edwin Bisschop

Coloured Sky - Passion for flying!