Coloured Sky - tarieven

Coloured Sky is veiligheid, kwaliteit en vliegen tegen eerlijke en scherpe tarieven!

Tarieven fotovluchten


Cessna 172

275,- per uur exclusief 21% BTW
Deze prijs geldt voor maximaal 3 personen en is inclusief 6 minuten taxitijd.

Cessna 152

175,- per uur exclusief 21% BTW
De Cessna 152 is een 2 persoons vliegtuig, als u alleen wilt vliegen dan kan er ook gekozen worden voor dit type vliegtuig. Zoals u ziet scheelt dit aanmerkelijk in de kosten.
Deze prijs geldt voor maximaal 1 persoon en is inclusief 6 minuten taxitijd.

Wilt u langer vliegen? Vraag dan een prijsopgave. U kunt zelf in overleg met de vlieger de route bepalen.
Zie ook de pagina Wat u nog moet weten.

Coloured Sky biedt per 1 april 2009 geen rondvluchten meer aan; deze vallen per 1 april 2009 onder de Europese EU-OPS wetgeving waaraan een klein ZZP-bedrijf als Coloured Sky niet kan voldoen vanwege een enorme verhoging van regeldruk met een factor 100 en kosten met een factor 100.000. Er bestaat binnen deze wetgeving een ontheffings cq. afwijkingsmogelijkheid, maar de Nederlandse overheid heeft besloten dat hier geen gebruik van worden gemaakt voor wat betreft de rondvluchten, ook niet voor ZZP bedrijven. En dat terwijl in Duitsland er wel een ontheffing van toepassing is voor de rondvluchten. Nederland weer als braafste jongetje van de klas en legt zo een klamme, verstikkende deken over de kleine luchtvaart, die de bedrijvigheid en werkgelegenheid zeer nadelig beïnvloedt.
De door Coloured Sky aangeboden vluchten vallen onder luchtwerk, zoals ook vemeld staat op de pagina Wat u nog moet weten. Qua vluchtuitvoering op zich is er geen verschil want de vluchten worden uitgevoerd volgens de zichtvliegvoorschriften (VFR - visual flight rules). U kunt echter geen beroep doen op de rechten die gelden voor passagiers van luchtvaartuigen, zoals bijvoorbeeld geld terug bij vertraging. Maar dit is bij dit soort vluchten ook niet van toepassing: is het weer niet goed genoeg om te vliegen dan maken we een nieuwe afspraak! Het vliegtuig voldoet aan alle onderhouds- inschrijvings- en verzekeringseisen.

Actieradius


Voor een vlucht kunt u ongeveer de volgende actieradius aanhouden: de eerste cirkel is 30 minuten en de tweede cirkel is 45 minuten waarbij de afstand een heen- en terugreis naar 1 plaats aangeeft. Ligt een plaats tegen de rand van een cirkel dan is het aan te raden langer te boeken zodat er langer boven de gewenste plaats gevlogen kan worden.
Wilt u een bepaalde route vliegen, dan kan in overleg een prijs worden bepaald.

kaart Noord- en Oost-Nederland - klik op de kaart om te vergroten

Coloured Sky - veilig en comfortabel vliegen tegen een eerlijke, scherpe prijs.

Coloured Sky - Passion for flying!