Vliegen met Coloured Sky - Passion for flying!

Coloured Sky maakt voor de uitvoering van de vluchten gebruik van een Cessna 172. Dit type vliegtuig biedt plaats aan 1 vlieger en maximaal 3 passagiers. De vleugels zijn boven gemonteerd zodat u een vrijwel ongehinderd uitzicht naar beneden heeft.

Milieuvriendelijker en lagere kosten


Deze Cessna is uitgerust met een moderne Thielert dieselmotor. De motor loopt op diesel of kerosine. Het brandstofverbruik ligt ongeveer 1/3 lager dan bij een vergelijkbaar vliegtuig met een benzinemotor. Bovendien ligt de prijs van de brandstof een stuk lager en is de milieubelasting minder. Resultaat: lagere exploitatiekosten en een lagere prijs!

Modern navigatiesysteem


GPSMap 496 De vluchten worden uitgevoerd met het nieuwste Garmin GPSmap 496 navigatiesysteem waarmee snel de juiste route gevonden en desgewenst tot op straatniveau ingezoomd kan worden! Dit vergroot ook de veiligheid van de vlucht want de werkdruk van de vlieger wordt hierdoor verminderd.

Niet alleen zien, maar ook horen


David Clark headset Ook worden uw oren niet vergeten tijdens de vluchten met Coloured Sky. In ieder klein vliegtuig ligt het geluidsniveau aanmerkelijk hoger dan in bijvoorbeeld uw auto. Voor iedere passagier is er daarom een professionele luchtvaart-headset ("koptelefoon") beschikbaar die er voor zorgt dat u gewoon zonder stemverheffing met elkaar kunt praten, de gesprekken met de toren kunt volgen en -last but not least- uw gehoor beschermt.
Hoewel het gebruik van de headsets beter is voor uw gehoor, is het gebruik ervan uw eigen beslissing en is het niet verplicht.

Personele bezetting


De vluchten worden uitgevoerd door een vaste ervaren vlieger die bekend is met de omgeving. Veiligheid en kwaliteit staat ook hier voorop. Op geschikte momenten vertelt de vlieger desgewenst graag alles over het vliegen en de omgeving! Uw vlieger en gastheer voor alle vluchten is Edwin Bisschop.

U ziet: Coloured Sky is veiligheid, kwaliteit en vliegen tegen eerlijke en scherpe tarieven!
Coloured Sky is professionaliteit.

Coloured Sky is ..... Passion for flying!

Reserveer vandaag uw vlucht!